Suomen Pimiötaiteilijat ry:n jäsenyys

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa analogisesta mustavalkovedostuksesta kiinnostunut täyttämällä alla olevan jäsenhakulomakkeen. Yhdistykseen liityttäessä maksetaan jäsenmaksu, joka on kalenterivuosittainen. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 50€.

Jäsenyyden edut:

  • Jäsen voi osallistua yhdistyksen kokouksiin ja vaikuttaa yhdistyksen toimintaan liittymällä hallitukseen.

  • Jäsen voi osallistua yhdistyksen tapahtumiin ja näyttelyihin.

  • Jäsen voi vuokrata Mörk -pimiötilaa kahdella tavalla: maksamalla vuosimaksun tai päivämaksun. Maksamalla vuosimaksun jäsen on oikeutettu pimiötilan rajattomaan käyttöön ja yhdistyksen filmikameroiden lainaamiseen.

Jäsenyyden ehdot:

  • Jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen ja tilan sääntöjä.

  • Jäsen maksaa jäsenmaksun, joka on kalenterivuosittainen. Jäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun päättää hallitus. Jäsenmaksun eräpäivä on 31. tammikuuta. Loppuvuodesta 30. syyskuuta jälkeen liittyvä uusi jäsen voi jättää kuluvan vuoden jäsenmaksun maksamatta. Jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenlomake, jolloin sitoutuu maksamaan jäsenmaksua tulevina vuosina.

  • Jos jäsen haluaa erota yhdistyksestä, hänen tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti hallitukselle. Jäsenmaksua ei palauteta. Mikäli jäsen toimittaa eroilmoituksensa yhdistyksen hallitukselle syyskuun 30. päivän jälkeen, hän on velvollinen maksamaan jäsenmaksunsa myös seuraavalta kalenterivuodelta. Jäsen ei kuitenkaan saa erota yhdistyksestä ennen kuin vähintään vuosi on kulunut hänen jäseneksi hyväksymisestään (jäsenyys siis min. 2 vuotta).

  • Jäsenyys ja pimiön avain ovat henkilökohtaisia.


Pimiön vuokraaminen

Yhdistyksen jäsen voi vuokrata pimiötilaa yhdistykseltä käyttöönsä kahdella tavalla: maksamalla vuosimaksun tai päivämaksua vastaan. Kukin jäsen maksaa materiaalit (vedostuspaperit ja kemikaalit) itse. Hintoihin sisältyy jätekuljetus.

Mikäli ei ole vedostanut pitkään aikaan, suosittelemme yhdistyksen peruskurssille osallistumista.

1. VUOSIMAKSU VUONNA 2019: 400€ / vuosi

Vuosimaksun maksettuaan jäsen saa oman avaimen tilaan ja on oikeutettu pimiötilan rajattomaan käyttöön ja voi lainata yhdistyksen filmikameroita. Pimiössä voi vedostaa ympärivuorokautisesti.

2. PÄIVÄMAKSU: 30 € / päivä

Päiväkäyttäjänä jäsen saa työmestarilta avaimen käyttöönsä vedostusrupeaman ajaksi. Päivämaksuun sisältyy yksi vuorokausi pimiötilan käyttöä.


 
 

Liity jäseneksi 

Liity jäseneksi täyttämällä oheinen jäsenlomake tai ota yhteys rahastonhoitajaan. Lähetämme tämän jälkeen sinulle jäsenmaksun maksutiedot.

 
 
Hyväksyn yhdistyksen ja pimiötilan säännöt *
Liityn varsinaiseksi jäseneksi vuodesta 2019 alkaen *